0164 278 800 Boerthaaveplein 2, 4624 VT Bergen op Zoom
  • Samen naar een gezond gewicht!

    Samen naar een gezond gewicht!

  • Alle disciplines binnen één centrum!

    Alle disciplines binnen één centrum!

  • Multidisciplinaire zorg op maat!

    Multidisciplinaire zorg op maat!

Route

Mededeling: Patiënten met een invalidenparkeerkaart kunnen op de parkeerplaats van het Bariatrisch centrum parkeren, na aanmelding middels paal bij de toegang van parkeerterrein.

Vanuit Roosendaal

Vanuit Roosendaal volgt u de A58 richting Bergen op Zoom/Vlissingen. Voor Bergen op Zoom (knooppunt Zoomland) neemt u de afslag Vlissingen/Antwerpen. Na ongeveer 500 meter neemt u de afslag Bergen op Zoom. Bij het stoplicht gaat u linksaf en daarna weer direct links (Pasteurlaan). Aan het einde volgt u de bocht naar rechts. Dit is het Boerhaaveplein en u ziet het ziekenhuis voor u. Het Behandelcentrum voor Overgewicht en Obesitas is gevestigd in Pand 7, aan de voorzijde het van het ziekenhuis.

Vanuit Vlissingen

Vanuit Vlissingen neemt u de A58 richting Bergen op Zoom. Vervolgens de afslag Bergen op Zoom. Bij het stoplicht gaat u linksaf en daarna weer direct links (Pasteurlaan). Aan het einde volgt u de bocht naar rechts. Dit is het Boerhaaveplein en u ziet het ziekenhuis voor u. Het Behandelcentrum voor Overgewicht en Obesitas is gevestigd in Pand 7, aan de voorzijde het van het ziekenhuis.

Vanuit Rotterdam

Vanuit Rotterdam gaat de A4/A29 over in de A4/A58 richting Bergen op Zoom/Vlissingen/Antwerpen. U neemt afslag 28 Bergen op Zoom. Bij het stoplicht gaat u linksaf en daarna weer direct links (Pasteurlaan). Aan het einde volgt u de bocht naar rechts. Dit is het Boerhaaveplein en u ziet het ziekenhuis voor u. Het Behandelcentrum voor Overgewicht en Obesitas is gevestigd in Pand 7, aan de voorzijde het van het ziekenhuis.

Openbaar vervoer

Vanaf het N.S. Station Bergen op Zoom neemt u de stadsbus Veolia- lijn 22. Deze rijdt om het half uur richting ziekenhuis. U stapt uit bij de halte Gagelboslaan, vlak bij het ziekenhuis. U kunt ook lijn 112 richting Roosendaal of lijn 191 richting Roosendaal - Wouw nemen. Houd er rekening mee dat er in het weekend minder bussen rijden.